Almas og Fridas mormor

torsdag den 29. juli 2010

Ferienørklerier

I sommerhuset var der tid til lidt nørklerier når Alma sov. Lidt bomuldsgarn og æsken med broderigarn fyldte ikke meget i kufferten,

Disse to søde nålepuder til gaveposen (opskrift her)

 
Lilla ugle til Alma (opskrift her)

Efter rigtig mange års broderi-pause vovede jeg mig ud i en lille selvkomponeret svamp. Den kan nok sættes på en kjole til Alma senere.

lørdag den 24. juli 2010

Se, jeg kan flyve . . .

Se, mormor, jeg kan flyve!

Øh, hvordan var det nu jeg gjorde, det må jeg lige tænke over

torsdag den 22. juli 2010

Sommerferie

Jeg har været i sommerhus i Nordjylland med Alma – og hendes forældre og morfar. Fantastisk at få lov til at opleve Alma fra morgen til aften i en hel uge. Jeg elskede hvert minut.
Alma og morfar klar til at bestige sandbjergene ved Rubjerg Knude Fyr

 
Alma i Sandormen i Skagen


 
Alma øver sig i grødspisning

 
Morfar er kommet helt ned på gulvet og så bliver der leget

lørdag den 17. juli 2010

Mormors granny stripes

Hvis ikke en mormor skulle lave nogle granny stripes, hvem skulle så? Stærkt inspireret af moden pt. i Blokland ville jeg gerne i gang, men jeg mangler ikke rigtig et tæppe. Almas mor spurgte om jeg ville sy en pude som Alma kunne have i ryggen i barnevognen, når hun sidder op. Yes, der var chancen for at hækle lidt og da vi tilfældigvis lige skulle gennem Odense fik jeg morfaren lokket med hos Tante Grøn, for Alma skulle selvfølgelig have det bedste garn.


Farverne er valgt så de matcher Almas dyner.

Det var ikke lige vejr til at putte Alma i barnevognen da vi var på besøg med puden, men den fik nogle ordentlige dask og hun så glad ud, så mon ikke den er god nok?


søndag den 11. juli 2010

Multinålepude

Jeg er helt overvældet over alle de fantastiske ting som jeg bliver inspireret til at fremstille ved at læse Jeres blogge. Jeg har nu en lang to-do-liste med krea-projekter, som jeg næsten ikke kan komme i gang med hurtigt nok.


En af inspirationerne, som jeg hurtigt kastede mig over er denne multinålepude.Den er lavet næsten nøjagtig efter denne DIY, som er helt fantastisk instruktiv og meget let at følge. Tusind tak for den! Den var meget, meget sjov at sy. Jeg fandt på en lille ting selv: et stykke bånd syet på toppen med en enkelt stikning midt på. Den er til synåle, som jeg ellers ville være bange for forsvandt ind i puden.

Jeg er allerede utrolig glad for at bruge nålepuden, fordi jeg altid har det hele ved hånden, og bare ved at se på den får jeg lyst til at være kreativ og produktiv.